Please enable JS

Investeerders

U bent investeerder

Als investeerder bent u op zoek naar meer transparantie dan deze van de complexe bancaire producten. Tegelijkertijd wenst u een hoger rendement dan de banken u vandaag voorstellen. Building Capital biedt u de mogelijkheid om in te stappen in een duidelijk product met een aantrekkelijk rendement op middellange termijn.

Building Capital is een onafhankelijke vastgoedinvesteerder met een focus op vermogensgroei en –behoud. Wij spreiden onze investeringen over meerdere residentiële vastgoedprojecten die steeds strikt voldoen aan onze criteria. Zo kunt u als investeerder genieten van een gegarandeerd rendement op uw geïnvesteerde middelen dat opmerkelijk hoger ligt dan de huidige rente op bancaire beleggingsproducten en dit met een relatief beperkt risico. Dankzij ons geniet u van vastgoed als investeringsinstrument zonder het zelf fysiek te bezitten.

Onze meerwaarde?

  • Onafhankelijke vastgoedinvesteerder met betrokken bestuurder
  • Transparante samenwerking zonder verdoken kosten
  • Nauwgezette opvolging met rapportering op kwartaalbasis
  • Gegarandeerde jaarlijkse interest op het geïnvesteerde kapitaal

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Tastbaar partnerschap

Wanneer u uw kapitaal aan ons toevertrouwt, kunt u op meer rekenen dan op onze expertise alleen. Met Building Capital kunt u rekenen op een transparante en betrokken partner wiens belangen gekoppeld zijn aan die van u. Hoe?

  • Als bestuurders van de investeringsvennootschap hebben wij ons privékapitaal mee geïnvesteerd. Zo krijgt u de garantie dat wij met uw geld op dezelfde berekende manier zullen omspringen als met dat van ons. Dat houdt enerzijds in dat wij beslissingen zullen nemen met de nodige voorzichtigheid en anderzijds dat wij het geld actief zullen beheren om zo een maximaal rendement te behalen.
  • Als investeerder in uw project richten wij samen met u een werkvennootschap op. Volgens ons de beste manier om onze betrokkenheid te waarborgen. We begeleiden u doorheen iedere stap van het proces en nemen de financiële en juridische voorbereiding, opvolging en administratie op ons.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we onze werkwijze persoonlijk verder kunnen toelichten.