Please enable JS

Grondeigenaars

U bent grondeigenaar

U wenst te investeren in vastgoed en heeft een interessant project op het oog? Heeft u reeds vastgoed in uw bezit dat u wenst te (her)ontwikkelen maar u mist technische kennis, komt tijd te kort of het ontbreekt u aan financiële middelen? Bij Building Capital kunt u terecht voor advies en bijstand in de meest ruime zin. Wij stellen onze expertise, onze middelen en ons netwerk ter beschikking van rendabele projecten die aan onze selectiecriteria voldoen. Wij begeleiden u vanaf de voorbereiding tot aan de realisatie van het project.

Als grondeigenaar ziet u zich, na de financiële crisis, geconfronteerd met veel hogere eisen op het vlak van eigen vermogen. Het gevolg daarvan is dat u uw grond of bouwproject niet of moeilijker gefinancierd krijgt. Building Capital biedt u de mogelijkheid om via onze investering uw eigen vermogen te vergroten om zo de nodige bankfinanciering te verkrijgen. Wij stappen letterlijk mee in uw verhaal door samen een werkvennootschap op te richten zodat uw belangen ook de onze zijn.

Onze meerwaarde?

  • Juridische, financiële en technische kennis
  • Co-investeringen op korte en op lange termijn
  • Flexibele ondersteuning doorheen het hele proces of bij een specifieke fase
  • Winstmaximalisatie voor de eigenaar

Neem vrijblijvend contact op en dan bekijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Tastbaar partnerschap

Wanneer u uw grond of vastgoedproject aan ons toevertrouwt, kunt u op meer rekenen dan op onze expertise alleen. Met Building Capital kunt u rekenen op een transparante en betrokken partner wiens belangen gekoppeld zijn aan die van u. Hoe?

  • Als bestuurders van de investeringsvennootschap hebben wij ons privékapitaal mee geïnvesteerd. Zo krijgt u de garantie dat wij met uw geld op dezelfde berekende manier zullen omspringen als met dat van ons. Dat houdt enerzijds in dat wij beslissingen zullen nemen met de nodige voorzichtigheid en anderzijds dat wij het geld actief zullen beheren om zo een maximaal rendement te behalen.
  • Als investeerder in uw project richten wij samen met u een werkvennootschap op. Volgens ons de beste manier om onze betrokkenheid te waarborgen. We begeleiden u doorheen iedere stap van het proces en nemen de financiële en juridische voorbereiding, opvolging en administratie op ons.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we onze werkwijze persoonlijk verder kunnen toelichten.